NACHT VAN DE ANJOVIS

Cultuurcentrum en H30 werken samen met 18 jongeren, samen hebben ze afgelopen seizoen onder de naam ANSJOVIS naar een aantal voorstellingen, concerten en tentoonstellingen geweest. Ze waren op zoek naar jonge verse kunstenaars en artiesten.

nacht-van-ansjovis_homepage

Deze talenten kan je allemaal zien op zaterdag 17 maart. Op de NACHT VAN DE ANSJOVIS kan je genieten van een avond vol vers gevangen talent en een knallende afterparty!

“Ansjovis heeft een aparte smaak, ge moet ervoor zijn”

De reden waarom jongeren op zoek gingen naar jong talent is zodat het cultuurcentrum het Mechelse aanbod nog beter kan afstemmen op de brede interesses van het jonge doelpubliek.

wadou

Vanaf 19 uur starten de liveoptredens van WADOU music, Alek et Les Japonaises, Shht en STIKSTOF. Wadou Music opent De nacht van de ANSJOVIS, Lennert Boonen en zijn band geven je muziek met elementen van Gnawa, Desert Blues en Highlife, dit voegen ze samen in een ritmisch en dansbaar geheel. Daarna is het tijd voor electropical music met Alek et les Japonaises, zij geven u een mix van electro beats, Braziliaanse moves en Bollywood Spices.

ssht

Geert Hoste noemde Shht “Het beste wat ik ooit hoorde”. Zij brengen, naar eigen zeggen, met hun liveshows een balans tussen een aardbeving en stoned naar de kermis gaan. Als laatste zal Stikstof met zijn raps u een fijne hip hop sfeer geven, zij rappen over het straatleven en de ‘overlast’ in Brussel. Samen met deze hippe bands krijg je visuals te zien door Iljen Put en kan je dansen met S.C.O. en Basji-Boezoek.

alex et les japonaises

Je kan vooraf tickets bestellen, deze kosten €10, via deze site: http://www.cultuurcentrummechelen.be/podium/2017-2018/de-nacht-van-ansjovis

Aan de kassa kosten de tickets €12.

WEDSTRIJD:  Jij kan duotickets winnen voor de NACHT VAN DE A N S J O V I S! vertel ons hoeveel artikels malinials momenteel online heeft staan.

Wie weet win jij het duoticket voor deze geweldige avond!

 

stikstof

Hier alvast een voorproefje van 2 bands:

https://www.youtube.com/watch?v=JTP4Hrv7u_w

https://www.youtube.com/watch?v=59CC-NjwpCM

Advertenties

Een gedachte over “NACHT VAN DE ANJOVIS”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s