NACHT VAN DE ANSJOVIS

Zaterdag is het zover!  Dan kunnen we genieten van dansbare muziek op de NACHT VAN DE ANSJOVIS.

nacht-van-ansjovis_homepage

Een jaar lang heeft er een team van Mechelse jongeren, genaamd ANSJOVIS, samengewerkt om een divers aanbod te voorzien in het Cultuurcentrum. Het is de bedoeling dat er een nieuw interessanter aanbod is voor een jong publiek, waar iedereen hun goesting in kan vinden. Dat kan op vlak van theater, muziek, poëzie en nog veel meer. Veel jongeren hebben het gevoel dat er voor hun weinig tot geen aanbod is in Mechelen, en ANSJOVIS wil een aanbod geven waarbij iedereen zich aangesproken voelt.

rgb.blauw.ansjovis_zonder_rand01

Het team achter ANSJOVIS leeft rustig toe naar het evenement, ze hebben het afgelopen jaar veel geleerd uit het organiseren van DE NACHT VAN DE ANSJOVIS. Dat was niet zonder vallen en opstaan, maar uiteindelijk zijn ze er zeker van dat ze een energieke avond hebben voorbereid voor de jonge Mechelaar met toffe groepen die komen spelen. Toch wel een mooie prestatie als je weet dat ANSJOVIS in september nog in hun kinderschoenen stond en supertof dat deze jongeren zich willen engageren om een topaanbod te creëren voor de Mechelse jongeren.

Kan je niet langskomen op zaterdagavond, of heb je deze avond gemist? Geen probleem! ANSJOVIS komt zeker terug met een nieuw gevarieerd programma!

Meer info over de nacht van de ansjovis kan je hier vinden: https://malinials.wordpress.com/2018/03/06/nacht-van-de-anjovis/

geschreven door Epiphani Cuypers

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s