Malinial van de maand: Karen

“Ik ben Karen De Bondt, 25 jaar jong, geboren en getogen te Mechelen. Ik ben enorm trots om in een prachtige stad als Mechelen opgegroeid te zijn, hoewel Mechelen doorheen mijn jeugd hard veranderd is.

Van de ‘Go Shil’, naar ‘Scheppers’ en wat later naar ‘den Bim’, heb ik Mechelen stilaan zien opbloeien. Na het middelbaar besloot ik mijn studies verder te zetten in Leuven, maar ik bleef wel wonen te Mechelen. Ookal kwam ik minder in onze mooie stad; wanneer ik dat wel deed zag ik de stad om te zoenen evolueren naar een innovatieve, moderne, aantrekkelijke, romantische en sinds kort ook toeristisch erkende stad. “Het nieuwe Antwerpen” zeggen ze weleens; )
Met spijt in het hart, zal ik begin januari voor een halfjaar in het buitenland (UK) wonen om mijn dromen waar te maken en een Master in International Business Management te behalen. Gelukkig heb ik altijd mijn huisje in Mechelen dat op wij wacht wanneer ik terug kom.
Mechelen betekent voor mij heel veel. Het is de plek waar ik veel vrienden maakte, waar ik naar school en de Chiro ging, waar ik afstudeerde, waar ik mijn eerste studentenjob en vaste job beoefende, waar mijn grootouders en zus vertoeven en misschien wel het belangrijkste: waar ik 6 jaar en half geleden mijn hart verloor aan mijn vriend Seppe.
Een geweldig verleden in deze historische stad. Ik kijk uit naar wat ze mij in de toekomst brengt.”

Leer hier de Malinial beter kennen!

Om op de hoogte te blijven van Mechelse nieuwtjes kan je Malinials volgen op FacebookPinteresttwitter en Instagram!

Word zeker lid van de facebookgroep voor alle millennials die wonen, werken of studeren Mechelen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s